A Hotel*** Forrás Zalakaros összesen 36 db kétágyas szobával ás 6 db családi apartmannal várja kikapcsolódásra vágyó Vendégeit. Szálláshelyünk ideális elhelyezést biztosít, családok, párok és baráti társaságok számára egyaránt. A 2013-ban felújított éttermünk tradicionális konyhával, széles választékú kontinentális büféreggelivel és a félpanziós ellátáson belül 3-fogásos menüválasztóval áll Vendégeink rendelkezésére.

A szobák korszerűen berendezettek, mindegyik erkélyes, fürdőszobás és megtalálható benne tv, telefon, valamint hűtőszekrény is. Kiépített Wi-Fi hálózatunk révén a szobákból közvetlen internetelérés biztosított, a 3 emeletes szállodában lift segíti a közlekedést.

Korábban nagy népszerűségre tett szert a Hotel Forrás*** Zalakaros a senior korosztály, a házaspárok és kisgyermekes családok körében: a fürdő közelsége, az egyszerű, de minden igényt kielégítő ellátás és az objektív összevetésben is igen kedvező csomagajánlataink révén széles törzsvendégkörünk alakult ki. Az újonnan kialakított szállodai csomagajánlatok hamarosan foglalhatók lesznek a Hotel Forrás*** Zalakaros honlapján.

Mindig vidám és készséges munkatársaink szeretettel várják Önt és Családját a Hotel Forrás*** Zalakaros.

Megközelítés:

H-8749 Zalakaros, Termál u.6.
GPS koordináták: N 46.548602° / E 17.1235672°

Elérhetőségek:

Hotel*** Forrás Zalakaros
www.hotelforraszalakaros.hu
E-mail: info@hotelforraszalakaros.hu
Telefon: +36 93 540 116

 

Tovább a szálloda honlapjára
Szálloda aktuális csomagajánlatai