Ajándékozzon élményt az ország legszebb helyein lévő szállodáinkba!

Válasszon címletes értékutalványaink vagy szállodai ajándékutalványaink közül!

Címletes ajándékutalványaink között különböző meghatározott értékben vásárolhat utalványt, melyet bármely Service 4 You szállodában felhasználhatóak.

Az értékutalványok a lenti címletekben rendelhetőek, a címletek tetszőlegesen kombinálhatóak.

Néhány egyszerű kattintással tegye kosárba a kiválasztott utalványt/utalványokat és a pénztárnál fizetés után e-mailben nyomtatható formátumban elküldjük az utalványt.

Kiállítástól számított 1 évig érvényesek, a Service 4 You bármely szállodájában beválthatóak, felhasználással kapcsolatos kérdésekre szívesen válaszolunk elérhetőségeinken.

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót (18 éves kortól a helyszínen fizetendő).

Kérdés vagy kérés esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az alábbi elérhetőségeken: sales@service4you.hu

SZÁLLODAI AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

Tekintse meg szállodáink kedvezményes ajándékutalvány csomagajánlatait!

Bonvital ajándékutalvány S4Y

Bonvital Wellness & Gastro Hotel****
Hévíz

BALNEUM-scaled

Tisza Balneum Hotel****
Tiszafüred

Yacht

Hotel Yacht****
Wellness & Business
Siófok

forras360

Hotel Forrás***
Zalakaros

Móló

Hotel Móló***
Siófok

További információk

Vásároljon egyszerűen, akár otthonról szeretteinek pihenést, melyet később is felhasználhatnak.
A kiválasztott utalványt néhány kattintással megvásárolhatja egyszerűen online, a sikeres fizetést követően e-mailben, nyomtatható formátumban küldjük az utalványt.
Kiállítástól számított 1 évig érvényesek az adott szállodában, felhasználással kapcsolatos kérdésekre szívesen válaszolnak a szállodák egyes elérhetőségein.

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál „fizetés bankkártyával” feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.