A szálloda berendezése visszafogottan elegáns, melyet magas színvonalú szolgáltatásainkkal és személyzetünk vendégszeretetével ötvöztünk, így Ön a legteljesebb kényeztetésben részesülhet.

Frissüljön fel élmény medencénkben, lazuljon el pezsgőfürdőnkben, szaunánkban, ismerje meg különböző masszázs-szolgáltatásainkat, relaxációs kádfürdőnket és győződjön meg személyesen mindezek kedvező hatásairól.

Aranyhegy Éttermünkben kitűnő séfünk e vidék friss alapanyagaiból – zöldségekből, gyümölcsökből, finom húsokból és az elmaradhatatlan friss fűszernövényekből – álmodja meg az ízletes és mutatós remekműveket. A szezononként változó étlap mellett – mely egyaránt tartalmazza a tradicionális hazai és a nemzetközi konyha ínyencségeit – regionális menünk és változatos napi wellness ajánlataink teszik teljesé a kínálatot. Fedezzen fel minket és élje át az igazi wellness életérzést a Hotel Aquarell****-ben, ami nem csak egy wellness hotel, hanem konferencia- és gyógyszálloda is egyben!

A gyermekek pedig a MóKaland Játszóházunkban érezhetik magukat igazi csodaországban, ahol korosztályoknak megfelelő játékokkal, foglalkoztatókkal, társasjátékokkal és animációs programokkal várjuk őket.

Építés éve: 2007
Szobák száma: 92
Rendezvény kapacitás: 3 terem, maximum 200 főig
Wellness: élménymedence, pezsgőfürdő, gyógyvizes medence, Kneipp taposó medence, finn, bio és infraszauna, gőzkabin, szolárium, Caracalla és Luxury hidromasszázs, SPA-Dermalife infrakapszula, Vichy zuhany, fitneszterem, klasszikus és alternatív masszázsok, beauty kezelések, gyógyászati kezelések

Megközelítés:

  • Vasútállomás: 7,1 km (Cegléd vasútállomás)
  • Busz: 7,0 km (Cegléd buszpályaudvar)
  • Repülőtér: 49,9 km (Budapest Liszt Ferenc Repülőtér)

Elérhetőségek:
HOTEL AQUARELL**** CEGLÉD
H-2700 Cegléd, Fürdő út 24.
Tel.: +36 53 510 900
Fax: +36 53 510 901
www.aquarellhotel.hu
info@aquarellhotel.hu

Tekintse meg a Hotel Aquarell**** bemutatkozó videóját!