A Bonvital Wellness & Gastro Hotel**** Superior Hévíz felnőttbarát szállodája, amely a belváros szívében, a Tófürdőtől mindössze 100 méterre helyezkedik el. A szálloda egyedi színfoltként jelenik meg a környék szálláshely-kínálatában, különleges élményekkel várja a pihenni és feltöltődni vágyó 14 éves kor feletti Vendégeket. A Bonvital teljes kikapcsolódást nyújt exkluzív környezetben, prémium szolgáltatásokkal, modern és egyedi építészeti megoldásokkal díszített SPA részleggel, valamint kreatív és kifinomult gasztronómiai kínálattal.

SZOBÁK ÉS KÉNYELEM

A szállodában 80 kitűnően felszerelt szoba és 10 exkluzív lakosztály található. A különböző szobatípusok és lakosztályok minden részletükben igyekeznek a maximális összkomfort biztosítására, különösen kényelmes matracokkal, LCD TVvel, WIFI hálózattal, egyénileg szabályozható légkondícionáló-berendezéssel, minibárral, szobaszéffel, fürdőköpennyel, törölközővel, vízforralóval és kávé- tea bekészítéssel, valamint a magasabb kategóriájú szobák pipereszerekkel felszereltek. Mindegyik szoba, illetve lakosztály nemdohányzó. A szállodában 2 db mozgássérültek részére kialakított szoba is található.

GASZTRONÓMIA

A szálloda Apetite Étterme bőséges hideg-meleg büféreggelivel, valamint a hazai és nemzetközi konyha ízeit felsorakoztató büfévacsorával várja a Vendégeket. A Bonvital mindemellett egy kifinomult a’la carte étteremmel is rendelkezik, amely igazi bisztróélményt kínál. A Brix Bistro folyamatosan változó izgalmas étlappal, modern gasztronómiával, széles borválasztékkal, borkóstolókkal, élőzenével, kávé-és koktél-különlegességekkel igyekszik elkápráztatni a gasztronómiai szerelmeseit.

SPA ÉS WELLNESS

A Bonvital SPA és Wellness kiváló lehetőséget biztosít a teljes testi-lelki feltöltődéshez. A wellness részlegen élményelemekkel ellátott élménymedence, jacuzzi, szaunavilág, élményzuhany, pihenőtér és egy well-being pult is található, amely különböző ízletes frissítőket kínál. A Bonvital SPA a nyugalom oázisa, amely kompromisszumok nélküli luxust kínál a szolgáltatások magas minőségén és a gyönyörű belső dizájnon keresztül. A szálloda SPA részlege rengeteg szolgáltatással, klasszikus és különleges masszázsokkal, kényeztető fürdőkkel, jótékony hatású rituálékkal és testkezelésekkel, arckezelések széles választékával, gyógykezelésekkel (szakorvosi felügyelettel), valamint egy jól felszerelt fitneszteremmel várja a feltöltődni vágyó Vendégeket.

HÁZI KEDVENCEK

A Bonvital Hotel kiváló választásnak bizonyul, amennyiben házi kedvencét sem szeretné otthon hagyni. A szálloda szívesen fogadja a Vendégekkel érkező négylábú kedvenceket, ennek köszönhetően kiemelt figyelem irányul az ő kényelmükre is. Kérésre a személyzet kutyaágyat/párnát, etető-és itatótálat, valamint csemegét biztosít a kiskedvencek számára. A szálloda a’la carte étterme, a Brix Bistro is szívesen látja a házi kedvenceket.