A Service 4 You szállodái színvonalas wellness szolgáltatásokkal várják Vendégeiket. A Bonvital Wellness & Gastro Hotel**** Hévízen, a Hotel Yacht**** Siófokon és a Tisza Balneum Hotel**** Tiszafüreden saját wellness részleggel, a Hotel Forrás*** Zalakaroson pedig a Városi Fürdő szomszédságában kínál kikapcsolódási lehetőséget.

Bonvital SPA

Kényeztesse magát Hévízen a Bonvital Hotel**** wellness részlegén, a nyugalom oázisában, amely kompromisszumok nélküli luxust kínál a szolgáltatások magas minőségén és a gyönyörű belső dizájnon keresztül. A pihenni és relaxálni vágyó Vendégek számára a szauna és wellness világ teljes kikapcsolódást nyújt. Színvonalas környezetben, szakértő kezek gondoskodásában, az Ön számára leginkább megfelelő kényeztető, illetve gyógyászati kezelés során önfeledten pihenhet, relaxálhat, gyógyulhat.

Hotel Yacht**** wellness részleg

A Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok szálloda wellness részlege sokrétű szolgáltatással áll a Vendégek rendelkezésére. A külön épületszárnyban elhelyezkedő SPA gyönyörű kilátással, 25×5 méteres úszómedencével, bel-és kültéri pezsgőfürdőkkel és beltéri gyermekmedencével rendelkezik.

Pihenésre a medence körül és a belső erkélyen elhelyezett nyugágyakban, jó időben pedig a kikötőre néző tágas napozóteraszon van lehetőség. A szaunákhoz külön, nyugágyakkal felszerelt pihenőtér tartozik.

Balneum SPA

A tiszafüredi Tisza Balneum Hotel**** wellness részlege egyedülálló relaxációs élményt nyújt Vendégeinek. A csend, a természet közelsége és a nyugalom harmóniája az intenzív kikapcsolódás feltételeit teremtik meg. Beltéri termálvizes és normál vizes medencék, félig kültéri – félig beltéri átúszó medence, kültéri úszómedence, gőzkabin, szauna, masszázsok, valamint arc-és testkezelések várják a Vendégeket.