Rendezvények felsőfokon a Service 4 You Szállodáiban

A Service 4 You Hotels szálláshelykínálata az ország legszebb helyein teszi elérhetővé a szállodai és rendezvényszolgáltatásokat. A Tisza Balneum Hotel**** közvetlenül a vadregényes Tisza-tó partján, a Hotel Yacht**** a Siófoki Vitorláskikötőben, a Bonvital Wellness & Gastro Hotel**** a hévízi Tófürdő szomszédságában kínál felejthetetlen rendezvényélményeket.

Tisza Balneum Hotel**** – Tiszafüred

A Tisza Balneum Hotel az üzleti utak és a pihenés kombinációjának tökéletes helyszíne. A szálloda kiválóan alkalmas céges rendezvények, konferenciák, meetingek, tréningek és workshopok megrendezésére, mivel a kellemes nyugodt és csendes környezetben semmi nem vonja el a figyelmet a fontos kérdésekről és az elmélyült munkáról. A Balneum 4 konferenciatermével a környék legnagyobb befogadóképességű konferenciaközpontja, ahol a munka mellett számtalan lehetőség nyílik a wellness pihenésre és az aktív kikapcsolódásra is. A Tisza-tavi régió környezeti adottságai országosan is egyedülálló lehetőséget biztosítanak az aktív élményekben, adrenalinban gazdag céges csapatépítő programok megszervezéséhez.

Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok

A Balaton-part egyik legszebb kilátását kínáló szálloda a Siófoki Vitorláskikötőben, közvetlenül a vízparton található – csendes környezetben, a városközponttól csupán 15 perc sétára. A szálloda adottságainak köszönhetően csodás környezetben adhat otthont a rendezvényeinek. A Hotel Yacht****-ban lehetőség nyílik 250-300 fős rendezvények lebonyolítására, melyekhez a legmodernebb technikával felszerelt, természetes fényű, mobil falakkal szekcionálható termek és a termekhez kiépített lounge és balatoni panorámás terasz biztosítanak tökéletes helyszínt. A munkán kívül természetesen lehetőség nyílik a felhőtlen kikapcsolódásra is, hiszen a szálloda négycsillagos wellness élményt is biztosít Vendégei számára.

Bonvital Wellness & Gastro Hotel**** Superior Hévíz

A Bonvital Wellness & Gastro Hotel konferenciák, csapatépítő tréningek, üzleti rendezvények és családi események ideális helyszíne. A hotel konferenciaterme 50-60 fő befogadóképességű, modern technikai eszközökkel felszerelt (projektor, vetítővászon, flipchart, mikrofon), valamint légkondícionált. A környék számtalan izgalmas indoor (gourmet vacsorák, koktélpartyk, szaunaszeánszok) és outdoor (borkostolók, hajókirándulások, hőlégballonozás, Segway túrák, kirándulási lehetőségek) programmal várja a rendezvényekre érkezőket. A programok utáni testi-lelki feltöltődést a hotel wellness részlege; a Bonvital SPA, a kulináris élményeket pedig a szálloda a’la carte étterme; a Brix Bistro garantálja.