Felújított siófoki apartmanjaink várják a kikapcsolódásra vágyó vendégeinket.
Minőségi és magas színvonalon, de mégis otthonosan, kialakított apartmanok, egyaránt nyújtanak megfelelő kényelmi színvonalat a családos, fiatalabb és idősebb korosztálynak egyaránt. Az apartmanok 2-4 és 6 fő fogadására alkalmasak.
AMIT KÍNÁLUNK:
Gyerek medence | Felnőtt medence | Játszótér | Röplabda pálya | Ping-pong asztal | Wifi | POS terminál

A Hideaway Premium Apartments Siófok épülete, a parttól és a városközponttól nem messze, mégis csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el.
A Hideaway apartmanjai minőségi és magas színvonalon kerültek berendezésre. A szálláshely parkosított kertjében gyerekjátszótér, gyermek –és felnőtt medence, napozóterasz, poolbar,röplabdapálya, ping-pong asztal, kerti sütögető és bográcsozó található.
A 2, 4 és 6 fő fogadására alkalmas apartmanjaink mindegyikében síkképernyős TV, felszerelt konyha, kényelmes franciaágy áll rendelkezésre.
Összesen 17 db luxus kialakítású apartmannal rendelkezünk:
11 Stúdió apartman: 2 felnőtt , 1 db pótágy
4 Deluxe apartman: 4 felnőtt , 1 db pótágy
2 Családi apartman: 6 felnőtt, 2 pótágy
A szálláshely egész területén ingyenes wifi biztosított. Minden nap friss reggeli menü fogyasztására van lehetőség, mely igény esetén a szobába is kérhető. A pool bárban egész nap friss ételeket fogyaszthatnak a vendégek, valamint széles italválasztékból választhatnak.
A szálláshely területén ingyenes zárt parkoló került kialakításra.
Taxis szolgáltató igénybevételére van lehetőség. Borongós, hűvös idő esetén vendégeinknek lehetősége van balatoni hajózásra, de ellátogathatnak a Zamárdi kalandparkba, vagy a Galérius gyógyfürdőbe Siófokon.

Hideaway Premium Apartments Siófok
8600 Siófok, Bláthy Ottó u. 31.
E-mail: info@hideawaysiofok.hu
Telefon: +36 30 710 9758
www.hideawaysiofok.hu