Service4You legújabb tagja, Pilvax Hotel*** Kalocsa

2016. július 4-én vált foglalhatóvá a Pilvax Hotel***, mely Kalocsa egyetlen szállodája, mely a belvárosban helyezkedik el. A Pilvax Hotel*** egy 1820-as években épült lakóház átalakításával jött létre, megőrizve a régi értékeket, viselve a modern stílusjegyeket.

A különleges építészeti remekműnek számító létesítményben 15 klimatizált, LCD tévével felszerelt és WiFi eléréssel rendelkező - többek között egy akadálymentesített is - szobával várjuk vendégeinket.


A szálloda 24 órás elérhetőséggel, 24 beállós parkolóval, kávézóval, borpincével, konferenciateremmel, a recepción idegen nyelvet is beszélő személyzettel várja vendégeit. Szállóvendégeink kényelmét online foglalási rendszer, bankkártya-elfogadás, értékmegőrzés is szolgálja majd, az itt töltött időt pedig bizonyára még kellemesebbé és emlékezetesebbé teszi majd az emeleti finn szauna és pihenő.

Boldizsár Zoltán, a Service4You ügyvezetője elmondta, hogy büszkék arra, hogy egy ilyen különleges építészeti és történelmi emlékekkel bíró szállodával emelhetik Kalocsa turisztikai potenciálját. Bíznak benne, hogy a szálloda megnyitásának köszönhetően egyre több magyar és külföldi vendég fogja felfedezni a Kalocsa rejtette vallási, történelmi és kulturális értékeket.


Korábbi hírek