Az ETO PARK HOTEL****superior csapata beállt a véradók táborába.

A Magyar Vöröskereszt 1939 óta vesz részt a véradásszervezésben. Éves szinten 11–13 ezer véradóeseményt szerveznek. Az ETO PARK HOTEL****superior csapata 2016. március 5-én állt a véradók táborába.


Miért van szükség véradókra?
A nagyobb műtéteknél, bizonyos életmentő kezeléseknél és a gyógyszerek gyártásnál is nagy szerepet játszik. Mi már tudjuk, hogy egy önkéntes egy véradással három beteg embernek segít.Alkalmanként 450 ml vérünk másoknak az életet jelenti.

Egyes kollégáink bátorságot véve első alkalommal adtak vért. Deák Kata, Housekeeping managert kérdeztük, mint első véradót, miként élte meg ezt a lehetőséget: „Rendkívül jó érzéssel töltött el, hogy segíthetek, és elhatároztam, hogy rendszeres véradó leszek.”

Tóth Andrea, corporate sales manager szerint a szándék mellett különleges közösségi élményt jelentett együtt nemes célt szolgálni.

Fazekas Eufrozina, szállodaigazgató rendszeres véradóként elmondta, hogy nagy öröm számára ez a kezdeményezés a Magyar Vöröskereszt és a hotel dolgozói részéről, továbbá bízik benne, hogy a Service4You többi szállodája is hamarosan csatlakozik az eseményhez.

Volt, aki bátran állt sorba, mások kissé izgultak. Ami közös bennünk, hogy egészségesek vagyunk, tökéletes vénával, így nem kérdés, hogy örömmel adtuk vért, sokan elsőre, de biztosan nem utoljára.

Ezúton is köszönjük a Magyar Vöröskereszt rendkívül kedves és profi csapatának a segítséget és a rugalmasságot! Reméljük, egy hosszú távú együttműködés vette kezdetét!


Korábbi hírek