Hírek

Találatok: 1-12 | Összesen: 99 találat 9 oldalon. előző következő

A 2015 augusztusában megnyitott belvárosi szálloda nagy népszerűségnek örvend, ahogy kezd egyre jobban bekerülni a köztudatba.


Köszönhetően az aktív értékesítésnek és Szeged népszerűségének, még a szállodaiparban ismert gyengébb hónapok is az elvártnál jobban alakultak. Áprilistól pedig már tényleg elmondhatjuk, hogy tart a nyári szezonra jellemző mozgalmasság, hiszen foglaltsága 84 % volt és a májusi is majdnem 90 %-ra tehető.

Vendégek összetételét tekintve leginkább a business és lesiure utazók körében arat nagy sikert. Említésre méltó még a szálloda családbarát tevékenysége is, valamint folyamatos fejlesztései ezen a területen.


Idén nagy törekvéseket tesz a szálloda értékesítése a szerb piac felé való nyitásra is. Ennek elérése érdekében elkezdték kidolgozni a szerb nyelvű honlapot, speciális ajánlatokat és olyan dolgozókat felvenni, akik szerb nyelven tudnak kommunikálni a hozzájuk érkező vendégekkel.

Tóth Szilvia szállodaigazgató elmondta, hogy büszke a fiatal szakemberekből álló csapatára, és örömmel tölti el, hogy vannak még olyanok, akik itthon kívánják kamatoztatni a tudásukat és nem vágynak külföldre. A Service4You Hotel Management tagjaként prosperáló Gold Key Award design díjas szálloda erős csapattal felvértezve indult neki a 2017. évi szezonnak és már készülnek az őszre is, amikor újra a business szektoré lesz a főszerep.

Megnyílt Debrecen legújabb szállodája - egyben egészségügyi intézménye, amely 25 szobával és apartmannal, négycsillagos szolgáltatásokkal várja vendégeit. Az 1,4 milliárdos beruházás Európai Unió-s támogatással valósult meg. A hotel január 27-től fogad vendégeket.

A szálloda tulajdonosainak képviseletében dr. Balogh Róbert elmondta, hogy az új intézményben, olyan komplex szolgáltatás nyújtására van lehetőség a Gyógyászati rekreáció, prevenció, és rehabilitáció terén, amely kiválóan egészíti ki a turizmus új igényeit! A Huszti kertben elhelyezkedő Garden Hotel Medical & Spa**** mintegy 18 hónap alatt épült fel. Az 52 férőhelyes szálloda saját a la cart étteremmel és kávézóval, valamint wellness centrummal rendelkezik, amelyet a nem szállóvendégek is igénybe vehetnek. A szálloda működtetésében a Service 4 You vállal szerepet, ahol a beruházással 20 új munkahelyet teremtettek.

Klemm Balázs a Service 4 You ügyvezetője elmondta, hogy a Garden Hotel**** az egészségturizmus új létesítménye, amely nem csupán regionális szinten szolgálja ki az egyre erősödő igényeket. A S4Y több éves tapasztalatot mondhat magáénak gyógyászattal rendelkező szállodák üzemeltetése terén, amely garantálja a sikeres együttműködést!


A Service4You Hotel Management Company valamennyi üzemeltetett és menedzselt szállodája csatlakozott az "Európai Hulladékcsökkentési Hét" elnevezésű projekthez, melyet a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége támogat és bonyolít le hazánkban.

Az Európa szerte megvalósuló akció keretein belül szállodáink az eddiginél is nagyobb figyelmet fordítanak a szelektív hulladékgyűjtésre napi működésük során, valamint a környezetvédelem kiemelt szerepére életünkben. Vendégeink figyelmét kihelyezett plakátokkal és újrahasznosított anyagokból készült szelektív gyűjtőkkel hívjuk fel 2016. november 21-27. között a társadalmi célú összefogásra.

A MóKaland játszóházat működtető hotelek egész héten a hulladékcsökkentés és környezetvédelem témája köré szervezett animációs programokkal és játékos feladatokkal várják a legkisebbeket, hogy már fiatal korban is megismerkedhessenek ennek fontosságával, mindezt szórakoztató és játékos formába öntve.

Szállodáink dolgozói elhivatottak, hiszen mindannyian természetvédelmi övezet közelében töltik mindennapjainkat, ezért különösen fontosnak tartjuk azt, hogy a hozzánk érkező vendégek érezzék ennek jelentőségét. Fenntartható működéssel megóvhatjuk környezetünket és élvezhetjük az általa nyújtott lehetőségeket.

Az Events4You oldalt azért hoztuk létre, hogy bemutathassuk a Service4You Hotel Management által menedzselt és üzemeltetett szállodákat, amelyek rendelkeznek rendezvény kapacitással.

Az új márka 2016. októberben indult útnak különálló, informatív webes felülettel, egyedi ajánlatkérő opcióval és Facebook oldallal.

Az oldal részletesen bemutatja az egyes rendezvényhelyszíneket az ott megvalósítható különféle eseményeknek megfelelően. Legyen szó akár több száz fős konferenciáról, kisebb vállalati eseményről, extrém csapatépítő tréningről vagy szívhez szóló családi ünnepségekről, a Service4You mindenhez tud megfelelő helyszínt ajánlani Önnek az ország különböző pontjain.

Szállodáink között megtalálható az egész évben nagy népszerűségnek örvendő Hotel Aquarell**** Cegléden, a Balaton partján működő Hotel Yacht Wellness & Business Siófok****, a festői környezetben épült Tisza Balneum Hotel**** Tiszafüreden, a dél-alföldi régiót erősítő Alföld Gyöngye Hotel***superior és Konferenciaközpont és a rendezvények mestereként emlegetett ETO Park Hotel****superior Business & Stadium Hotel Győrben.

Partnereink bármelyik helyszínt is választják, biztosak lehetnek abban, hogy nem csak egyéni vendégeiknek, hanem csoportjaiknak is a legmegfelelőbb szolgáltatást nyújtjuk.

Klemm Balázs, a Service4You ügyvezetője elmondta, hogy a márkanév kialakításával hiánypótlásnak tettek eleget, amellyel még kiforrottabbá vált a cég profilja. Bízik benne, hogy az új weblap adottságainak köszönhetően még több rendezvényt tudnak lebonyolítani az arra hivatott szállodák.

Ajánlatkérés egy lépésben!
Garantált válasz 24 órán belül!
Legjobb ár garancia!
Profi szakmai stáb!
Events4You: Rendezvény. Egyszerűen. Önnek.

Tovább az events4you oldalára

2016. Augusztus 22-én a Service4You Szállodák Kft üzemeltetésében álló ETO PARK HOTEL****superior Business&Stadium szálloda csapatának lelkes magja is csatlakozott a K&H gyógyvarázs keretében szervezett meseolvasók táborához.

Kamerás stáb települt ki hotelünkbe, hogy a résztvevők által felolvasott mesék eljussanak a hétköznapjaikat sajnálatos módon kórházban töltő beteg gyermekekhez.


Csodálatos kezdeményezésnek gondoljuk, hogy gyermekkorunk kedvenceit, mint „A három kismalac”, „Holle anyó”, „A kis gömböc”, „Öreg néne őzikéje”, vagy „A só”, csak hogy néhányat említsünk, most mi adhatjuk tovább.

Ezek a történetek akkoriban a világot jelentették számunkra. Álmunkból felébredve is tudtuk, hogy anyu éppen hol próbálta meg félbehagyni a történetet, hiszen nem is aludtunk olyan mélyen.

Mi, a szálloda személyzete, egy emberként hiszünk abban, hogy az emlegetett hősök történeteinek felidézése bár rövid időre, de kellemes, vicces, tanulságos pillanatokat szerezve elhozza a vágyott gyógyulást.

Ezúton is köszönjük a jó szándékú lehetőséget, és kollégáinknak a részvételt!


A családosok SZÉP kártyával már több színvonalas szállodába látogatnak el. Szállodánk, a siófoki Hotel Yacht**** is nyitott ez irányba, családbarát szolgáltatásainkkal pedig még inkább vonzó szálláshely lehetünk a gyermekeseknek.

Árképzésünkben a 6 éven aluli gyermekeket ingyen látjuk vendégül, valamint kedvezményes árakat alakítottunk ki a gyermekkel egyedül érkezőknek és a nagycsaládosoknak. Számunkra fontos, hogy a család minden tagja jól érezze magát itt tartózkodása során, legyen szó aktív, vagy passzív pihenésről. Bababarát szolgáltatásaink része, hogy a vendég már érkezés előtt lefoglalhatja a szobai bekészítéseket, mint babakád, babaágy, cumisüveg- melegítő, fellépő, babyőrző.


Az étteremben, külön figyelmet fordítanak a gyermekekre, a várakozási idő alatt színezőt kapnak, vagy az étterem előtti játszótéren tudnak játszani, melyre a szülők rálátnak. Gyermekmenü szerepel étlapunkon, a kisebbeknek pedig bébiételt kínálunk.

Service4You által megálmodott MóKaland brand új tagjaként játszósarkunk jól felszerelt minden korosztály számára. Délelőtt és délután mesefilm vetítéssel várjuk a kicsiket. Nagy népszerűségnek örvend az X-Box, amellyel fiúk és lányok egyaránt jól szórakoznak. Recepciónkon elérhetőek társasjátékok, kismotorok. A hosszú hétvégéken és ünnepek alkalmával animációs programokkal várjuk a gyermekeket.

2016. július 4-én vált foglalhatóvá a Pilvax Hotel***, mely Kalocsa egyetlen szállodája, mely a belvárosban helyezkedik el. A Pilvax Hotel*** egy 1820-as években épült lakóház átalakításával jött létre, megőrizve a régi értékeket, viselve a modern stílusjegyeket.

A különleges építészeti remekműnek számító létesítményben 15 klimatizált, LCD tévével felszerelt és WiFi eléréssel rendelkező - többek között egy akadálymentesített is - szobával várjuk vendégeinket.


A szálloda 24 órás elérhetőséggel, 24 beállós parkolóval, kávézóval, borpincével, konferenciateremmel, a recepción idegen nyelvet is beszélő személyzettel várja vendégeit. Szállóvendégeink kényelmét online foglalási rendszer, bankkártya-elfogadás, értékmegőrzés is szolgálja majd, az itt töltött időt pedig bizonyára még kellemesebbé és emlékezetesebbé teszi majd az emeleti finn szauna és pihenő.

Boldizsár Zoltán, a Service4You ügyvezetője elmondta, hogy büszkék arra, hogy egy ilyen különleges építészeti és történelmi emlékekkel bíró szállodával emelhetik Kalocsa turisztikai potenciálját. Bíznak benne, hogy a szálloda megnyitásának köszönhetően egyre több magyar és külföldi vendég fogja felfedezni a Kalocsa rejtette vallási, történelmi és kulturális értékeket.


Garantált minőség

Szállodánk 2016. júniusában elnyerte a négycsillagos HotelStars védjegy használatának jogát. A hozzánk érkező vendégek számára ez garanciát jelent arra, hogy a HotelStars védjeggyel ellátott szállodában milyen szolgáltatásokra számíthatnak utazásuk alkalmával.

A jövőben további fejlesztéseket szeretnénk megvalósítani. A szálláshely szolgáltatási színvonalának emelése mellett a BlueDot Bisztrora, annak kínálatára és a szezonálisan működő grillteraszra szeretnénk fókuszálni. Mindezeken felül minél nagyobb hangsúlyt szeretnénk fektetni az orvosi szolgáltatásokra is, mellyel reményeink szerint tovább szélesíthetjük a hozzánk látogató célcsoportok skáláját.

Mile Csaba, a Hotel Yacht igazgatója szerint a foglalási szokások átalakulásával sokkal nehezebb előre kalkulálni a szezon telítettségét illetően, ami rugalmasabb munkaszervezést és gazdálkodást igényel annak érdekében, hogy a szállodába érkező vendégeket a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni.

Komló Hotel Gyula****

2016. Július 5.

a Service4You újabb dél-alföldi szállodájaGyula város első és legpatinásabb szállodája, az egykori Komló Szálló, közel negyedszázados szünet után 2016. július 4-én újra megnyitotta kapuit és immáron Komló Hotel Gyula**** néven várja vendégeit. Nosztalgikus hangulatot, páratlan kényelmet, minőségi szolgáltatásokat és exkluzív gasztronómiai élményeket kínálunk minden kedves hozzánk látogatónak.

A Komló Hotel 36 db ízlésesen berendezett, kényelmes szobával, ebből 12 db tágas lakosztállyal, wellness élményekkel és kulináris különlegességekkel szolgál. A galériás Komló Étterem 110 fő befogadására alkalmas, amely tökéletes színteret biztosít esküvők, bálok, családi rendezvények és üzleti találkozók számára. Szállodánk fényét tovább emeli az étteremhez tartozó 50 fős kávézó-terasz, amely télen-nyáron különböző italkülönlegességeket kínál kellemes környezetben.

Klemm Balázs, a Service4You ügyvezetője elmondta, hogy örömükre szolgál egy újabb egység működtetése a Dél-Alföldön, ezzel erősítve a regionális jelenlétüket Magyarországon. Büszkék arra, hogy a Komló Hotel Gyula**** egy igazán elegáns színfoltja lett Gyula városának.

2016. június 17-én átadásra került a siófoki Hotel Móló*** a vendégek előtt.


A Hotel Móló gyönyörű balatoni kilátással, a Hotel Yacht Wellness & Business Siófok**** közvetlen szomszédságában helyezkedik el, a siófoki vitorláskikötő mellett. A szálloda hangulatos környezetet nyújt egyéni vendégek és csoportok fogadásához, valamint szakmai- és családi rendezvények megtartásához egyaránt.

A két szálloda működtetése közös vezetőséggel történik, így a vendégek élhetnek mindkét szálloda nyújtotta szolgáltatásokkal. Ennek köszönhetően a Hotel Móló vendégei élvezhetik a Hotel Yacht wellness részlege és Bluedot Bistro nyújtotta szolgáltatásokat, amíg a Hotel Yacht vendégei igénybe vehetik a Hotel Móló Balaton parti strandját. A Hotel Móló 37 db kétágyas, zuhanyzós, pótágyazható, erkélyes szobával várja vendégeit balatoni, vagy a vitorláskikötő megejtő panorámájával. Minden szoba TV-vel, ingyenes WiFi szolgáltatással, hűtőszekrénnyel és hajszárítóval felszerelt. A kellemes kikapcsolódást szolgálja továbbá a szálloda saját strandja, a gyerekmedence, a játszótér, a panorámalift, a Móló Café és a Hotel Yacht wellness centruma.

A szálloda étterme, a Móló Café és a hozzá kapcsolódó terasz, valamint a 70 fő befogadására alkalmas konferenciaterem kiváló helyszíne lehet kisebb - nagyobb rendezvények és családi események megszervezéséhez. Klemm Balázs, a Service4You ügyvezetője elmondta, „Örömünkre szolgál, hogy a Hotel Móló*** átadásával még szélesebb vendégkörnek nyújthatunk újabb lehetőséget az egyedülálló balatoni élmény átéléséhez.” Mile Csaba, a Hotel Yacht és Hotel Móló igazgatója az üzemeltető SH-Fejlesztő Kft. képviseletében arról nyilatkozott, hogy a Hotel Móló hosszú távú bérlésével tovább bővíthetik kínálatukat és kiváló ár-érték arányú szolgáltatások nyújtására törekszenek a nyári szezonban. Hozzátette azt is, hogy a szálloda elhelyezkedése, saját strandja, családias hangulata tökéletes lehetőségeket teremt ahhoz, hogy vendégeik a Balaton „fővárosában”, pár percre a Petőfi sétány forgatagától találjanak egy olyan helyet, amely mégis a nyugalmat és a pihenést helyezi középpontba.


A Service4You Hotel Management Company által menedzselt Tisza parti szálloda, a tiszafüredi Tisza Balneum Hotel**** Konferencia és Wellness Központ az utóbbi 1,5 esztendőben számos olyan szolgáltatás-fejlesztést valósított meg, melyek mindegyike a vendégek még nagyobb megelégedését szolgálják a célcsoportok bővítése mellett.split
Itt olyan megvalósított elképzelésekre gondolunk a teljesség igénye nélkül, mint a MóKaland Játszóház létrehozása, család-barát eszközök beszerzése, rendszeres animátori foglalkoztatás, Gesztenye Grill Terasz létrehozása, valamint új terasz bútorok beszerzése.


A fejlesztési folyamat következő nagyobb volumenű lépése a Balneum Lobby Drink Bár kialakítása volt idén tavasszal, ahol 0-24 óráig fogyaszthatnak a vendégek, függetlenül a Platán Étterem nyitva tartásától. A Lobby Drink Bár 2016. május 4-én került átadásra használatba vételre. Ezzel a korszerűsítéssel a Tisza Balneum Hotel egy újabb lehetőséget nyújt egyéni és csoportos vendégeinek, hogy a vacsora után eltölthessenek még pár kellemes órát a szálloda halljában.


A Tisza Balneum Hotel vezetősége bízik benne, hogy ezzel a hiánypótló fejlesztéssel nem csupán a minőséget emelték, hanem vendégeik még otthonosabban fogják magukat érezni pihenésük alatt a mesebeli Tisza-tó partján. Természetesen itt még nem ér véget azon korszerűsítések folyamata, melyek mind-mind a vendégek érdekében történnek, így még idén tavasszal kibővítésre kerül a Gesztenye Grill Terasz és hamarosan egy gyermekmedencével is bővítik a Wellness&SPA szolgáltatások sorát.


Hotel Aquarell**** Cegléd

2016. Április 29.

A Service4You által üzemeltetett Hotel Aquarell**** a 2016. esztendőben is elkötelezetten támogatja az általa kiválasztott civil szervezetek munkáját. Fejes Géza szállodaigazgató elmondta, hogy a Vigyél Haza Alapítvánnyal kötött támogatói szerződés alapján május-és június hónapban a szállodában eltöltött minden egyes vendégéjszaka után 100 forintot utalnak át az alapítvány részére, amely a z árva és sérült kutyák gyógyíttatását, örökbefogadási esélyeik növelését szolgálja.


Az együttműködési megállapodás aláirtását követően Óvári András, a Vigyél Haza Alapítvány alapítója elmondta, hogy nagy segítség ez számukra, hiszen a gazdátlan, segítségre szoruló állatok száma sajnos nem csökken, így minden segítséget, mely önkéntes munkájukat segíti, köszönettel fogadnak.

A szállodát üzemeltető Service4You társtulajdonosa, Klemm Balázs elmondta: Társaságunk eddig is elkötelezett volt a civil szervezetek irányába és a portfóliónkba tartozó szállodák esetében az elmúlt években is nagy hangsúlyt fordítottunk a szállodák régiójában működő szervezetek támogatására. „Meggyőződésem, hogy Vigyél Haza Közhasznú Alapítvány támogatásával a pénz a megfelelő helyre érkezik majd és ezúton is ösztönzöm munkatársaimat, vendégeinket, hogy a személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásakor körültekintően járjanak el, és az arra érdemes civil szervezeteket, alapítványokat támogassák.”

A Vigyél haza Alapítványról:

A Vigyél Haza Alapítvány (www.vigyelhaza.hu) nyolc éve, az Illatos úti Állategészségügyi Szolgálatnál lévő árva kutyák életkörülményeinek, örökbefogadási esélyeinek javításáért dolgozik. Munkájuk során eddig közel 700 állatot segítettek szerető gazdához. Folyamatosan gyógyíttatják, gondozásukba veszik a sérülten bekerült állatokat is, majd ezeket szocializálják, megszépítik, és felelős gazdákhoz juttatják.

Az alapítványnak nincsenek fizetett munkatársai. Térítést, nem kapnak. Valamennyi adományt kizárólag és közvetlenül a kitűzött célok teljesítésére fordítják."

előző 1234 ... következő