Hideaway Luxury Apartments Siófok

Felújított siófoki apartmanjaink várják a kikapcsolódásra vágyó vendégeinket. Minőségi és magas színvonalon, de mégis otthonosan, kialakított apartmanok, egyaránt nyújtanak megfelelő kényelmi színvonalat a családos, fiatalabb és idősebb korosztálynak egyaránt. Az apartmanok 2, 4 és 6 fő fogadására alkalmasak.

Hideaway Luxury Apartments Siófok
Mindegyik apartmanhoz külön terasz tartozik, kerti bútorral. A biztonságos parkolási lehetőség, ami az apartmanokhoz hozzá tartozik elengedhetetlen feltétele a nyugodt pihenésnek.
Udvarunkban homokozó és gyerek medence várja a játszani vágyó gyermekét. A hűsölni és pihenni vágyó felnőtteket pedig a medencéből is elérhető koktélbárral várjuk.

Városközponthoz és a strandhoz is közel található apartmanok lehetőséget adnak arra, hogy néhány perc alatt elérhető legyen étterem, szórakozóhely, valamint a Beach Club, akár gyalogosan is. A Beach Club közelsége egyben azt is jelenti, hogy az igazi siófoki éjszaka sem esik elérhetetlen távolságba az apartmanoktól, de mégsem zavaró a teljes csendre és nyugalomra vágyók számára sem.

Gyerekbarát szálláshely, mely 2016-ban lett felújítva és prémium minőségű bútorokkal berendezve. Minden apartmanhoz terasz tartozik, kényelmes székekkel és asztallal.

A medencénél található büfénkben felnőttek és gyerekek is megtalálják a kedvükre való finomságokat a nap bármely szakában.
Étlapunk és itallapunk úgy került kialakításra, hogy a könnyed harapnivalók és hűsítő italok elérhetőek legyen akár a medencéből is.

Megközelítés
Vasútállomás: 2 km
Busz: 2 km
Repülőtér: 136 km (Budapest Liszt Ferenc Repülőtér)

8600 Siófok, Bláthy Ottó utca 31.
GPS koordináták: N 46.8989726° / E 18.0322233°

Elérhetőségek
Hideaway Luxury Apartments Siófok
www.hideawaysiofok.hu
info@hideawaysiofok.hu
+36 30 710 9758

Tovább a szálloda honlapjára
Szálloda aktuális árai

Vissza